Over ons

Aangename kennismaking!
Wie we zijn...

Over ons.

De aankoop van een woning is een belangrijke trigger voor tal van beslissingen. Denk hierbij aan renovatiewerken, de aankoop van meubels, stoffering, raamdecoratie en verfkeuze. Met Home by Hillewaere willen we u hierin totaal ontzorgen, door mee te denken in praktische oplossingen en u professioneel advies aan te bieden.

Er zijn wel duizend manieren om een interieur te creëren, maar er is slechts één interieur dat perfect bij u past. Vertel ons uw verhaal en samen brengen we uw droominterieur tot leven. Tijdens dit hele proces zetten we uw behoeften, wensen en beleving steeds centraal. Met Home by Hillewaere als partner mag u er zeker van zijn dat uw woondromen op een buitengewone manier worden gerealiseerd.

Binnen Home by Hillewaere leggen we de focus op verbouwingsprojecten, interieurinrichting en totaalrealisaties. We willen een antwoord bieden op elk mogelijk interieurprobleem, van A tot Z. Onze missie? U een blijvend, stijlvol, praktisch en functioneel interieur bezorgen.

interieurarchitecte Stephanie Hermans

“Interieur is mijn passie. Ik vind het geweldig wanneer ik mensen kan helpen bij het creëren van een woonomgeving die volledig bij hen past. Een omgeving die goed voelt, waar het fijn is om te wonen, leven en werken. Kortom, een plek om te genieten.”

 

Hillewaere Groep

Binnen de Hillewaere Groep staan we niet graag stil. We zijn dan ook steeds op zoek naar innovatieve manieren om onze bestaande diensten aan te vullen en u als klant zo een totaalpakket en 360°-dienstverlening aan te bieden. Vanuit deze gedachte is Home by Hillewaere ontstaan, een nieuwe bedrijfstak waarin we de focus leggen op verbouwingsprojecten, interieurinrichting en totaalrealisaties. Meer info over Hillewaere Groep

Waarom Home By Hillewaere?

  1. Zowel totaalrealisaties als kleinere interieurprojecten
  2. Uw beleving en emotie staan centraal
  3. Persoonlijke aanpak en service
  4. Totale ontzorging, wij nemen het werk voor u uit handen