Een thuisvakantie in het beste kader: Home by Hillewaere creëert jouw ultieme droomterras

Het ziet er naar uit dat een zonnige vakantie in het buitenland er dit jaar mogelijks niet zal inzitten. Het ideale moment dus om eens werk te maken van dat terras waar je al jaren van droomt. Outdoor living en exterior styling zijn dé nieuwe trends voor de zomer van 2020. Want dat zalige vakantiegevoel creëer je net zo goed in je eigen achtertuin. Interieurarchitecte, nu ja, exterieurarchitecte, Stephanie Hermans van Home by Hillewaere denkt en droomt graag met je mee.

|

Creëer jouw ultieme droomterras

Toegegeven, ook wij hadden deze zomer graag naar een warm land getrokken. Met een cocktail in de hand genieten op het strand, kijkend naar de ondergaande zon. Gelukkig kan je dat heerlijke vakantiegevoel ook thuis creëren. Weet je niet precies hoe? Wij helpen je graag! Die ongedwongen sfeer heeft namelijk alles te maken met de juiste keuze aan materialen en exterieurelementen.

Wij zorgen ervoor dat elke dag aanvoelt en je hiervoor je eigen achtertuin niet eens hoeft te verlaten. Fantastisch, toch?

Home by Hillewaere: een buitengewone exterieurpartner

Vakantie staat synoniem voor zorgeloos ontspannen. Een gevoel dat we ook met Home by Hillewaere vanaf de eerste kennismaking willen overbrengen. Reken op onze expertise en hulp en laat je eigen buitenparadijs in alle comfort door ons tot leven brengen.

Wil je ook je achtertuin volledig opnieuw aanleggen en inrichten? Wij coördineren het hele project van A tot Z en nemen jou al het werk uit handen. Ben je op zoek naar een nieuwe loungeset of ander tuinmeubilair? Dan selecteren we samen met jou die unieke stukken die perfect bij jouw persoonlijkheid en visie aansluiten. Hoe groot of klein jouw buitenproject ook is, Home by Hillewaere denkt graag met je mee.

KLIK HIER om NU een afspraak in te plannen in de agenda van Stephanie, waarin we jouw behoeftes in kaart brengen. Samen zorgen we voor een terrasinrichting waar je nog jaren van zal kunnen genieten.

“Ik kom graag eens bij jou langs. Alles start met een lekker kopje koffie.”
Stephanie

Related Posts