Wat we doen.
Met Home by Hillewaere willen we u totaal ontzorgen, door mee te denken in praktische oplossingen en u professioneel advies aan te bieden. Tijdens dit alles zetten we uw behoeften, wensen en beleving steeds centraal. Uw woondromen worden op een buitengewone manier gerealiseerd.

Totaalconcepten

Home by Hillewaere zet in op totaalrealisaties, van verbouwing tot inrichting, verhuis en meer. We coördineren dit alles en laten het nodige uitvoeren. We begeleiden u tot de laatste hand bij uw verhuis naar uw nieuwe thuis.

Interieurinrichting

Van een eenvoudige zitbank tot de volledige inrichting van uw woning, inclusief gordijnen. Home by Hillewaere schiet te hulp, hoe groot of klein uw project ook is. We gaan op zoek naar wat bij u past en brengen uw interieurdroom zo samen tot leven.

Meubelverkoop

Op zoek naar een nieuwe fauteuil, eettafel of decoratieve lamp om uw nieuwe interieur compleet te maken? Ook hiervoor kan u bij Home by Hillewaere terecht. Kijk eens rond in ons ruime aanbod aan topmerken en laat u inspireren. Uw droommeubel gevonden? Geef ons een seintje en wij zorgen ervoor dat het weldra in uw woning staat te pronken.

En veel meer...

Nood aan kleuradvies, restyling of een totaalconcept? Onze dienstverlening kent geen grenzen. Samen met u kijken we naar uw behoeften, noden en wensen en op basis daarvan creëren we een gepersonaliseerd voorstel op maat. We willen zo een antwoord bieden op elk mogelijk interieurprobleem, van A tot Z. Onze missie is dan ook om u een blijvend, stijlvol, praktisch en functioneel interieur te bezorgen.

Homestaging

Bent u van plan om uw huidige woning te verkopen? We geven u professioneel advies over hoe u uw woning beter kan presenteren, zorgen voor een (tijdelijke) inrichting en voeren, indien nodig, kleine aanpassingen zoals schilderwerken uit.

Verbouwingsprojecten

Denk hierbij aan te verwijderen muren, nieuwe vloeren, keuken of badkamer, schilderwerken of een parket- of natuursteenbehandeling. We nemen deze renovatiewerken voor u uit handen, coördineren het volledige project en laten het nodige in onderaanneming uitvoeren.

Totaalinrichting

Van een eenvoudige zitbank tot de volledige inrichting van een woning, Home by Hillewaere gaat geen enkele uitdaging uit de weg. We gaan, binnen uw eigen mogelijkheden, op zoek naar wat bij u past en geven zo samen vorm aan uw droominterieur.

Verhuisservice

Is de dag van de verhuis aangebroken? Ook dan staat Home by Hillewaere voor u klaar. We sturen de verhuizers aan zodat uw nieuwe meubels direct op de juiste plaats staan. Verder helpen we natuurlijk ook bij de decoratie en effectieve inrichting van uw woning

Tuinaanleg

Ook exterieurprojecten grijpen wij met beide handen vast. We doen dit in samenwerking met tuinarchitecten Karen Michielsen en Kathleen Nuyens. Samen creëren we de unieke buitenomgeving van uw dromen.

Nieuwbouwbegeleiding

Al van bij het prille begin zitten we graag met u (en uw architect) samen om uw interieurdromen op papier vorm te geven. We kijken wat er mogelijk is en hoe we uw woonideeën het beste tot uiting laten komen. Ook tijdens het volledige bouwproces kan u op ons rekenen en nemen we het werk waar nodig voor u uit handen. Begeleiding van A tot Z, dat is wat wij doen.

Geïnteresseerd om samen te werken?